آیا چیزی درباره نمایندگی فروش کنتاکتور اشلایدر می دانید؟ اصلا می دانید کنتاکتور چیست. در موتورهای جستجو به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید و یا می خواهید این کنتاکتور را خریداری کنید و نیاز به اطلاعات تکمیلی در این زمینه دارید. در هر صورت مطلب درستی را برای خواندن انتخاب کرده اید. در این مطلب ابتدا قصد داریم کمی بیشتر شما را با کنتاکتور آشنا کنیم و سپس به معرفی یکی از معروف ترین انواع این وسیله یعنی کنتاکتور تله مکانیک بپردازیم. اگر شما هم علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما تا انتهای این مطلب از وبلاگ راهنمای خرید کالای برقی همراه باشید.

کنتاکتور را بیشتر بشناسید

کنتاکتور یک کلید کنترل شونده الکترو مغناطیستی است که وظیفه کلید زنی یک مدار قدرت یا کنترل را بر عهده دارد. این  دستگاه را می توان شبیه به یک دستگاه رله دانست. البته لازم به ذکر است که دستگاه رله دارای سرعت بالاتری است.

بخش های مختلف یک Contactor به شرح زیر هستند:

تیغه که به دو بخش تیغه های قدرت و تیغه های فرمان تقسیم می شود. این بخش وظیفه هدایت جریان الکتریکی را بر عهده دارد و این کار را پس از هر بار تحریک شدن بوبین انجام می دهد. شیوه تعبیه این تیغه ها نیز به این صورت است که به دو صورت نرمالی باز و نرمالی بسته هستند.

بوبین را باید یک هسته مغناطیسی سیم پیچی دانست که وظیفه اتصال کنتاکتهای هادی الکتریسیته را بر عهده دارد.

محفظه مخصوص ایزوله نگه داشتم بخش های هادی و خطرناک است. ایم لخش حفظ جان افرادی را که با کنتاکتور کار می کنند تضمین می نماید. این محفظه از مواد عاسق ساخته شده است.

تیغه کمکی که در بعضی مدل ها بالای بدنه و در بعضی از مدل های دیگر کنار بدنه کنتاکتور قرار می گیرد، با هر بار تحریک شدن بوبین تغییر وضعیت می دهد.

رله حرارتی وظیفه حفاظت از بارهایی که به کنتاکتور بسته می شود را به عهده دارد. رله حرارتی معمولا روی بدنه قرار می گیرد و در برخی از موارد هم روی خود کنتاکتور بسته می شود.

 

کنتاکتور اشلایدر و اجزای تشکیل دهنده آن

کنتاکتور انواع محتلفی دارد که به یکی از آنها اشلایدر schneider contactor  با همان تله مکانیک گفته می شود. باید یکی از قدیمی ترین کنتاکتورهایی که در بازار ایران وجود دارد، دانست. شاید جالب باشد بدانید با وجود اینکه سال ها از حضور این کنتاکتور در بازار ایران می گذرد و در طول این سال ها انواع متنوعی از این محصول وارد بازار شده است، با این حال هنوز هم تله مکانیک طرفداران زیاد و پر و پا قرصی دارد و به عنوان یکی از پرفروش ترین ها شناخته می شود.  از دلایل اصلی این محبوبیت می توان به کیفیت بالا و سابقه درخشان این محصول اشاره نمود.

کنتاکتور تله مکانیک یا اشلایدر از سرعت قطع و وصل بالایی برخوردار است. برای مثال جالب است بدانید این وسیله اگر برای دستگاه درستی انتخاب شود، توانایی این را دارد که تا 3هزار بار در ساعت برای کنتاکتورهای عادی و تا 3هزار 600 بار در ساعت برای کنتاکتورهای الکتریکی، آن را قطع و وصل کرد. درباره ولتاژ قسمت تحریک این نوع کنتاکتور نیز باید گفت، این وسیله می تواند دارای 24، 48،،110، 220 و 380 وات ولت از نوع DC یا AC  یا حتی مستقیماً از ولتاژ باشد.

اجزای تشکیل دهنده یک کنتاکتور تله مکانیک به شرح زیر هستند:

ورودی های سه فاز

ورودی تیغه NS

ورودی تیغه NO

بوبین کنتاکتور

خروجی تیغه  NS

خروجی تیغه NO

خروجی های سه فاز

تیغه فرمان

پلاک کنتاکتور

جمع بندی

آنچه در این مطلب اطلاعاتی درباره یکی از مشهور ترین انواع کنتاکتور که در ایران به نام کنتاکتور تله مکانیک یا اشلایدر معروف است خواندیم و با اجزایی که این وسیله را تشکیل می دهند بیشتر آشنا شدیم. امیدوارم این اطلاعات هنگام خرید و استفاده از این وسیله به کارتان بیایید. نکته ای که در پایان باید به آن اشاره کنیم این است که تله مکانیک محصولی صادراتی است و بنابراین قیمت آن دچار نوسانات زیادی می شود. بنابراین چند روز قبل از خرید سایت های مختلفی که کنتاکتور می فروشند را چک کنید تا بتوانید آن را با مناسب ترین قیمت بیابید.

 

بیایید با کنتاکتور زیمنس آشنا شویم

کمی با نمایندگی خازن پارس فانال

خازن صبا بخریم یا خازن فراکو یا خازن پرتو؟

کنتاکتور ,تیغه ,های ,مکانیک ,تله ,اشلایدر ,تله مکانیک ,می شود ,در این ,این وسیله ,یکی از ,اجزای تشکیل دهنده

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویکی فایل قلمزنی جنگل جوانان قرآنی گلدونه تجهیزات آشپزخانه صنعتی خبر آنلاین مطالب علمی آرام تر از نسیم دانلود آهنگ جدید موزیک موسیقی فایل صوتی متن اهنگ همه چی دانلود